2010-11-08 14:55:37• hírek • (X)

Új üzlettel bővült a Tirol Prod Com Kft.

Kevés vásárlónak kell bemutatni a Tirol Prod Com használtruhák és háztartási kellékek nagykereskedését, amely már húsz éve kínálja termékeit Szatmárnémetiben. A Tirol Prod Com Kft. nemrég új üzlettel bővült.

A cég szeptember végétől négy  bolttal áll a kedves vásárlók rendelkezésére, és mind a négy üzletükben egyforma árkategóriájú, minőségi termékek kerülnek értékesítésre. A Soarelui, Baritiu és Rachel üzletek után, azért nyitottak egy újat, hogy közelebb jöjjenek  azon vásárlókhoz, akiknek kisebb a mobilitásuk.

A Tirol Prod Com Kft. harmadik boltját a 16-os lakótelep környékén, a Lalelei út R15 szám alatt találjuk, ahol ruhaneműkön kívül háztartási kellékeket, bútorokat, bicikliket, gyerekkocsikat, gyerekágyakat, játékokat és cipőket talál a betérő vásárló. A lábbeliken kívül táskák és derékszíjak is kaphatók.

Nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy a Tirol Prod Com üzleteiben óriási a választék. Az említett termékeken kívül lakástextíliákat, matracokat, függönyöket, sötétítőket, asztalterítőket, ágyneműket, törölközőket és törlőkendőket is felfedezünk a boltban, és mindemellett használt elektronikai cikkek széles választéka megtalálható, azaz vasalók, hűtőszekrények, éjjeli lámpák, gáztűzhelyek és varrógépek felhozatala



Az üzletben hetente egyszer árukészlet csere történik, de minden nap frissítik az árút. A ruhanemük kilója 6 lejbe kerül, míg a nagyobb vásznak, terítők, anyagok kilója 15 lej.

A Tirol Prod Com üzleteiben mindig egyedi darabokat találunk, német, svájci és osztrák minőségi termékeket találunk a polcokon. A cég húsz éves jelenléte bebizonyította, hogy termékeikre igény van, és hogy a vásárlóik minőséget kapnak jutányos áron.

Nyitvatartási idő hétköznaponként 9 órától 17 óráig, szombaton pedig 9 órától 13 óráig.







 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: